PAŽLJIVO ODABRANI ELEMENTI, VRHUNSKOG KVALITETA I PRESTIŽNOG DIZAJNA

KUHINJA

Izradjena po meri od MDF-a sa prirodnim jasenovim furnirom i bojena poliuretanom, radna ploča je od LAMINAM keramike 12mm, zidne ploče su od LAMINAM keramike 3mm.

KERAMIKA

Pločice u toaletima su nabavljene od najmlađe i najmodernije fabrike evropskog proizvođača dimenzija 120*60 rektifikovane, ugradni vodokotlići Nemačkog proizvođača TECE, tuš kade i kabine Italijanskog proizvođača NOVELINI, sanitarije su lavabo i wc šolja sa funkcijom bidea evropskog proizvođača.

ELEKTRONIKA

TV aparati u dnevnoj i spavaćim sobama, kompletna rasveta renomiranih svetskih proizvođača.

BELA TEHNIKA

U apartmanima se nalazi ugrađena bela tehnika od renomiranih evropskih proizvođača.

GREJANJE I HLAĐENJE

Nezavisni sistem grejanja i hlađenja preko FanCoil parapetnih uređaja.

NAMEŠTAJ

Izrađen po meri od MDF-a i iverice i to: francuski ležaj u spavaćoj sobi, sofa na razvlačenje (punjenje žičano jezgro, materijal mebl štof, dekorativni jastuci) i fotelja (sedište HR pena vezano za konstrukciju, drvena podkonstrukcija sa nogicama). Plakari za odlaganje garderobe izrađeni od kvalitetnih pločastih materijala furniranih jasenovim furnirom ili farbani poliuretanom.

PARKET

Furnirana podna obloga proizvođača PAR-KY Belgija Ivory Oak brušen 1203*124*8,3mm.

STOLARIJA

Spoljna stolarija se izrađuje od profila renomirane fabrike ALUMIL. Fasadni sistem je od profila SMARTIA M7 zastakljen 34,8mm staklom. Balkonska vrata su od profila SMARTIA SD67 sa paketom AGC stakla. Prozori su od profila SMARTIA S67 sa termo prekidom i paketom AGC stakla.

DEKORACIJA

Zidne tapete, dekorativna rasveta, tepisi, zavese i draperi vrhunskog kvaliteta.

VRATA

Ulazna vrata su od ekstrudirane iverice sa završnom MDF oblogom furniranom jasenovim furnirom zvučne izolacije do 52 dB. Sobna i kupatilska vrata su od ekstrudirane iverice sa završnom MDF oblogom farbanom poliuretanskom bojom u NCS ralu zvučne izolacije do 49 dB.

KONTAKTIRAJTE NAS