EKSKLUZIVAN OBJEKAT ZA ODMOR U SRCU VRNJAČKE BANJE

Kompleks Zepterme – prodaja potpuno opremljenih hotelskih apartmana za savršen život, odmor i relaksaciju


Kompanija „Zepter“ otpočela je izgradnju ekskluzivnog kompleksa za odmor „Zepterme“, koji svojim sofisticiranim stilom i nesvakidašnjim luksuzom korisnicima pruža utočište od svakodnevnih obaveza i stresa. Kompleks „Zepterme“ na prodaju nudi 131 kompletno opremljen hotelski apartman, kao i 22 lokala. Od početka projekta ideja vodilja investitora je bila da apartmani budu pogodni za savršen odmor i svakodnevno funkcionisanje pojedinca ili čitave porodice, a u svima su zastupljeni najbolji materijali – od stolarije, parketa, keramike, preko kuhinjskih elemenata, nameštaja i bele tehnike, do elektronike.

Smešten na promenadi u Vrnjačkoj Banji, ovaj luksuzni objekat površine od 30.000 kvadratnih metara namenjen je za relaksaciju i odmor. Kombinacijom vrhunskog kvaliteta i funkcionalnosti, Zepterme odišu komforom i prefinjenim stilom i stvaraju osećaj harmonije i jedinstvenog doma. Moderni hotelski apartmani, strukture od jednosobnih do trosobnih, kompletno su opremljeni nameštajem i belom tehnikom, a na raspolaganju je i veliki broj dodatnih sadržaja, kao što je uživanje u wellness i spa zoni, koja se prostire na površini od 900 kvadratnih metara. Teretana, koja se nalazi u delu za opuštanje, stanarima je dostupna 24 sata, a tu su i slana soba, sauna, hamam, hidromasažna kada (Jacuzzi), tepidarium i posebno dizajniran krevet od himalajske soli. Dodatnu pogodnost predstavljaju specijalni tretmani opuštanja plutanjem (floating therapy), kao i centri za negu i masažu.

Savremena arhitektura i moderna tehnologija „Zepterme“ apartmanima daje posebnu draž, a pošto se Vrnjačka Banja nalazi na samo dva i po sata vožnje od Beograda, ovaj kompleks je savršeno mesto za beg od užurbanog ritma grada. Zbog svega toga, ova jedinstvena prirodna oaza najbolji je izbor za sve koji traže mir i istinsko opuštanje.

O kompaniji Zepter
Kompaniju „Zepter“ osnovao je 1986. godine naš najuspešniji biznismen, gospodin Filip Zepter. Osnivač kompanije, ali i idejni tvorac Zepter filozofije koja odražava zdrav, savršen način života, koja ima za cilj očuvanje zdravlja sadašnje i budućih generacija i rešavanje ekoloških problema, poznat je kao izuzetni vizionar koji već decenijama iznova gradi sve uspešnije projekte. Kompanija Zepter poseduje više od 600.000 kvadratnih metara izgrađenog poslovnog prostora širom sveta, a njena izuzetna zdanja nalaze se u svetskim metropolama, na 5 kontinenata.