EKSKLUZIVNI LOKALI U ZEPTERME KOMPLEKSU

Zepterme predstavljaju jedinstven kompleks, koji objedinjuje stambeni i komercijalni deo na samoj promenadi u srcu Vrnjačke Banje. Komercijalni deo kompleksa prostire se na 1700 kvadratnih metara, raspoređenih na 22 funkcionalna i višenamenska lokala, koji su dostupni za prodaju. Strukture lokala kreću se do 22 do 204 kvadratnih metara i predstavljaju idealan izbor za razvoj poslovanja na najatraktivnijoj lokaciji u turističkom centru Srbije.

Pozicija lokala pruža mogućnost za promociju proizvoda i usluga, kao i razvoj biznisa iz različitih kategorija poslovanja. Dostupne lokale karakterišu vrhunski kvalitet i kvadrature koje u potpunosti odgovaraju svim potrebama klijenata sa tržišta maloprodajnih i uslužnih delatnosti. Birajući Zepterme lokale klijenti biraju sigurnu investiciju u budućnost.

LOKALI VRHUNSKOG KVALITETA

Prilikom odabira materijala vodilo se računa da odgovaraju visokom standardu kvaliteta i potrebama savremenog biznisa. Klijenti mogu biti sigurni da su napravili pravi izbor koji će doprineti razvoju njihovih rezultata.

PREMIJUM LOKACIJA

Budući da se nalazi u najprometnijoj zoni, pozicija lokala garantuje veliku vidljivost i posećenost svih onih koji Vrnjačku Banju biraju kao destinaciju na kojoj će provesti opuštajuće trenutke.

KONTAKTIRAJTE NAS