SPA & WELLNESS

za unapređenje sopstvenog kvaliteta života


TERETANA 24/7

Želeći da svojim rezidentima omogućimo najkvalitetnije uslove za život, u okviru kompleksa se nalazi specijalno dizajnirana SPA I WELLNESS zona, koja je na raspolaganju samo vlasnicima apartmana. Zona opuštanja u okviru kompleksa daje mogućnost da svoje telo održite u najboljoj formi i za sve one koji redovno vežbaju omogućava korišćenje kompletno opremljene teratane koja je otvorena i dostupna 24 sata.


SLANA SOBA

Ukoliko volite da tokom čitave godine uživate u mirisu mora, svoj organizam možete da revitalizujete u slanoj sobi ili da se opustite u specijalnom krevetu napravljenom od himalajske soli koji utiče na hidrataciju kože, pozitivno deluje na ublažavanje celulita i omogućava ostvarivanje energetskog balansa organizma.


SAUNA, HAMAM

Za one koji žele da se oslobode napetosti i da očiste telo od tosksina, štetnih materija i da pojačaju svoj imuni sistem na raspolaganju su saune dizajnirane po najvećim svetskim standardima, kao i hamam koji nudi kraljevski tretman, kombinujući dejstvo prirodne morske soli i eterčnih ulja što zajedno snažno deluje na obnovu tela.


floating therapy

Prateći najnovije svetske trendove na polju wellbeing-a, kompleks „Zepterme“ nudi jedinstvenu terapiju kod nas, opuštanje plutanjem (floating therapy). Ova terapija, koja simulira plutanje morem, omogućava ulazak u toplu bezgravitacionu atmosferu, koja deluje na to da u sebi probudimo osećanje mira i nalet pozitivne energije, poboljšamo koncentraciju i otklonimo toksine iz organizma.


masaže

U okviru centra nalaze se posebne sobe za masažu koje nude različite vrste masaža, od relaksacione, parcijalne, anticelulit, sportske, antistres, šiacu, kraljevske masaže, refleksologije stopala, masaže vulkanskim kamenjem, čokoladom. Takođe, centar nudi i specijalizovane tretmane za negu lica i tela u zavisnosti od potreba korisnika.


Jacuzzi

Za opuštanje mišića, protiv ukočenosti i za relakasiju, korisnici SPA I WELLNESS zone mogu da uživaju u hidromasažnim kadama (Jacuzzi) ili da se opuste u mirnoj i tihoj prostoriji na ležaljkama koje se zagrevaju od 37 do 39 stepeni.

Za potpuno uživanje, posetiocima su dostupne prostorije za presvlačenje, kao i tuševi, a u svakom momentu pomoć i dodatne savete možete dobiti od ljubaznog osoblja u centru.

KONTAKTIRAJTE NAS