SERGEJ ĆETKOVIĆ PRONAŠAO SVOJU OAZU MIRA OVO JE KOMFOR KOJI SEBI MORAM DA PRIUŠTIM!

Ekskluzivni kompleks apartmana Zepterme u Vrnjačkoj Banji na proleće će otvoriti vrata svojim prvim stanarima, u šta su se juče uverili brojni predstavnici medija okupljeni u „Zepter Hotelu“. U samom srcu prestonice, mediji su od predstavnika Zeptermi i člana izvršnog odbora Zepter Real Estate, Đorđa Rašića, saznali zašto je ovaj luksuzni kompleks smešten u jednom od najpoznatijih banjskih odmarališta, jedinstven u našoj zemlji.
Koncept potpuno opremljenih apartmana sasvim je nov, a mi se približavamo trenutku kada će se prvi stanari useliti u Zepterme. Poznavajući tempo života vašeg i našeg, kada retko ko ima vremena da se bavi istraživanjem tržišta, potom kupovinom i naposletku sređivanjem tek kupljenog apartmana, osmislili smo način koji će svima olakšati život. Ovo je prvi kompleks u našoj zemlji u kome kupujete kompletno sređen apartman u čiju cenu su uključeni nameštaj, rasveta, bela tehnika i elektronika renomiranih brendova. Na stanarima je samo da unesu svoje osnovne stvari i otpočnu život ili odmor u ovom prelepom turističkom mestu – istakao je Rašić.
Jedan od onih koji Zepterme vidi kao svoju oazu za odmor i potpunu relaksaciju je i čuveni pop pevač Sergej Ćetković koji je osim izbora apartmana, prisutne pozdravio i svojim najvećim hitovima.
Obožavam da boravim u prirodi jer živimo u jako stresnim vremenima. Po savetu moje koleginice Jelene Tomašević, koja se prošle godine uverila u kvalitet Zeptermi, ovaj kompleks jesu izbor koji treba sebi da priuštimo budući da veoma brzo živimo zbog posla kojim se bavimo. Moja supruga i ja smo već godinama verni brojnim izuzetnim proizvodima kompanije Zepter koji doprinose opštem blagostanju i poboljšanju života – rekao je popularni muzičar koji se uz članove medija, kao i predstavnike kompanije Zepter, prepustio čarima svetski nagrađivanog kuvara Damira Sertića.
Inače, brojne su ličnosti poput Ćetkovića koje su u Zeptermama pronašle svoj beg od užurbane svakodnevice, a veliki broj kupaca čine i naši ljudi koji žive u inostranstvu. Zepterme kompleks se može pohvaliti prvoklasnom gradnjom, izuzetnim završnim radovima i kvalitetnim materijalima i predstavlja savršen odgovor i na najzahtevnija pitanja kupaca. Objekat poseduje dvadesetčetvoročasovnu recepciju i obezbeđenje, kao i moderna enterijerska rešenja. Rezidentima je na raspolaganju spa centar sa saunom, slanom sobom, đakuzijem i teretanom, dok će se na krovu nalaziti bazen i helidrom. Prizemlje je rezervisano za šoping centar sa brojnim radnjama, restoranima i kafićima. Zato je najbolji predlog ove godine – izaberite Zepterme kompleks i spremite se da uživate!