Za one koji žele više

Iskoristite specijalnu uskršnju ponudu i uz 3% popusta postanite vlasnik luksuznog potpuno opremljenog Zepterme apartmana koji zadovoljava želje i najzahtevnijih kupaca

Ekskluzivni kompleks Zepterme smešten u srcu Vrnjačke Banje svoja vrata prvim stanarima otvoriće 31. maja ove godine. Jednosobni apartmani već su prodati, tako da su u ponudi ostali oni dvosobni i trosobni, od 43 do 183 metra kvadratna po ceni od 2.900 do 3.200 evra/m2 + pdv. Reč je o potpuno opremljenim apartmanima sa izdvojenom spavaćom sobom, kupatilom, dnevnom sobom sa trpezarijom i kuhinjom, u čiju cenu su uključeni nameštaj, rasveta, bela tehnika i elektronika renomiranih brendova, a 20 luksuznih jedinica sa pogledom na Promenadu sada mogu biti Vaši po specijalnoj uskršnjoj ponudi, uz 3% popusta. 

Tu ćete, ušuškani nedaleko od planine Goč, imati svoju mirnu oazu kao idealno mesto na kome ćete moći da pobegnete od stresne svakodnevice, nadišete se svežeg vazduha i odmorite se od užurbanog života u gradu. Isto tako, ona će biti Vaš stabilan izvor prihoda, ukoliko se odlučite za izdavanje koje možete obavljati sami putem poznanstava i oglašavanja i tada biste prihodovali 100%. Ako, pak rešite, da Vam u tome pomogne menadžment hotela, koji bi propocionalno broju gostiju popunjavao i Vašu jedinicu, ostvarivali biste prihod od 50%.  

Ovo prestižno zdanje odlikovaće vrhunski materijali i kvalitet gradnje, kao i savremena enterijerska rešenja, a imaće dvadesetčetvoročasovnu recepciju, obezbeđenje i helidrom na krovu. Osim toga, kao vlasnik apartmana dobićete priliku da postanete član Zepterme Club Live 100 i tako koristite zatvoren i otvoren bazen, teretanu, wellness i spa centar, a potom i usluge pansionskog i a la carte restorana i aperitiv bara po povlašćenim cenama. Odaberite Zepterme i napravite pravi potez.