VRNJAČKA BANJA DOBIJA NAJLUKSUZNIJI OBJEKAT ZA ODMOR

Jedinstveni kompleks za život i relaksaciju „Zepterme“ ponudiće potpuno opremljene hotelske apartmane


Na ekskluzivnoj lokaciji u srcu Vrnjačke Banje, kompanija Zepter otpočela je izgradnju jedinstvenog kompleksa za odmor „Zepterme“ i na taj način postala prva kompanija na našem tržištu koja je u prilici da ponudi potpuno opremljene hotelske apartmane strukture od jednosobnih do trosobnih.
„Zepterme“ je luksuzni objekat namenjen za odmor i uživanje. Smešten je na samoj promenadi u Vrnjačkoj Banji, na površini od 30.000 kvadratnih metara i odiše besprekornim komforom i prefinjenim stilom. Kombinacijom vrhunskog kvaliteta materijala i izvrsne funkcionalnosti, ovaj kompleks odaje harmoničan utisak i osećaj jedinstvenog doma.
„Zepterme“ nudi moderno i kompletno opremljene hotelske apartmane nameštajem i belom tehnikom, a pored smeštajnih jedinica, poseduje i veliki broj dodatnih sadržaja, pa je svim korisnicima na raspolaganju wellness i spa zona koja se prostire na površini od 900 kvadratnih metara.

Želja da apartmani budu pogodni za savršen odmor i svakodnevno funkcionisanje pojedinca ili čitave porodice bila je ideja kojom se investitor vodio od početka projekta. Svaki od sto trideset i jednog hotelskog apartmana, koliko kompleks „Zepterme“ ima u ponudi, potpuno je opremljen najboljim materijalima – od stolarije, parketa, keramike, preko kuhinjskih elemenata, nameštaja i bele tehnike, do elektronike.

U zoni za opuštanje, kompleks poseduje teratanu koja je dostupna stanarima tokom 24 sata, slanu sobu, saunu, hamam, hidromasažne kade (Jacuzzi), tepidarium, posebno dizajniran krevet od himalajske soli, a za dodatni odmor, korisnici mogu da uživaju i u specijalnom tretmanu opuštanja plutanjem (floating therapy), kao i centrima za negu i masažu.

Kombinujući savremenu arhitekturu i modernu tehnologiju, „Zepterme“ hotelski apartmani pružaju idealno mesto za odmor i relaksaciju, a blizina Vrnjačke Banje, koja se nalazi na samo dva i po sata vožnje od Beograda, čini ovaj kompleks idealnim za beg od užurbanog ritma grada.
Jedinstvena prirodna oaza zbog svega toga najbolji je izbor za sve ljude koji sebi žele da priušte neprikosnoven mir i istinsku relaksaciju.

O kompaniji Zepter
Kompaniju „Zepter“ osnovao je 1986. godine naš najuspešniji biznismen, gospodin Filip Zepter. Osnivač kompanije, ali i idejni tvorac Zepter filozofije koja odražava zdrav, savršen način života, koja ima za cilj očuvanje zdravlja sadašnje i budućih generacija i rešavanje ekoloških problema, poznat je kao izuzetni vizionar koji već decenijama iznova gradi sve uspešnije projekte. Kompanija Zepter poseduje više od 600.000 kvadratnih metara izgrađenog poslovnog prostora širom sveta, a njena izuzetna zdanja nalaze se u svetskim metropolama, na 5 kontinenata.